Homeroom » Arvosteluja & kokemuksia 2024 (2024)

Tietoa Homeroom

Koti on paikka, jossa vietämme suurimman osan elämistämme. Siellä lepäämme raskaan työpäivän jälkeen, vietämme aikaa läheistemme kanssa ja teemme arjen muistoja. Koti onkin ehkä tärkein itseilmaisun paikka, sillä vaikka sisustuksemme viestii omasta persoonastamme, se myös vaikuttaa meihin suuresti. Jos huoneemme on sotkuinen, koemme olomme ahdistuneeksi ja ärtyneeksi. Myös jokin nurkissa iät ja ajat pyörinyt, inhoamamme sisustusesine omaa saman vaikutuksen.

Kun uuden sisustuksen tarve ilmenee, ei nykypäivänä tarvitse vaivata päätään fyysisten kivijalkamyymälöiden kiertelyllä. Niillä vaivaannuttavilla keskusteluilla yli-innokkaiden myyjien kanssa, jotka yrittävät saada asiakkaan ostamaan sellaisiakin asioita, joita tämä ei halua. Kuten mitä tahansa muitakin hyödykkeitä, voi kodin kalusteita ostaa nyt netistä.

Vaikka jo eri kauppojen tarjonnan vertailu netissä on helpompaa, on verkosta ostamisen etu usein myös se, että kalusteita pääsee kokeilemaan oikeassa käytössä. Nettimyynnin alan standardiksi on muodostunut koko tarjonnan kattava palautusoikeus, eikä kalusteen sopivuutta muuhun sisustukseen siksi tarvitse arvuutella samoin, kuin fyysisessä myymälässä.

Yksipalautusoikeuden omaavista netin kalustemyyjistä on Homeroom. Millaiset ovat sen toimitusajat? Ovatko perille tulevat tuotteet hyväkuntoisia? Millainen on sivuston asiakaspalvelu? Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat vastauksen muiden asiakkaiden kokemuksiin tutustumalla.

Homeroom FI

Sisustuksen nettikauppa Homeroom osa ruotsalaista postimyyntiyritys Ellos Groupia, jonka päätoimisto ja varasto sijaitsevat Ruotsin Boråsissa. Ellos on pohjoismaiden johtavia verkkokauppayrityksiä. Yrityksen perusti ruotsalainen Olle Blomqvist vuonna 1947. Toiminta laajeni Norjaan vuonna 1983, Suomeen vuonna 1987, Tanskaan vuonna 1995 ja Islantiin vuonna 2006. Vaikka Homeroom itsessään on melko uusi toimija, on Elloksella pitkä kokemus myös kodin tuotteiden myynnistä. Vuodesta 2010 lähtien Ellos on laajentanut toimintaansa kulutusluottoihin, joiden käyttökohteeksi on voinut valita myös yrityksen ulkopuolisia hyödykkeitä. Ellos-lainojen rahoittajana toimii suomalainen Finaref Oy. Tätä nykyä Ellos Groupin omistaa ruotsalainen Nordic Capital -pääomasijoitusyhtiö.

Homeroomin visiona on luoda markkinoiden laajin valikoima kodin sisustuksen tuotteita ja auttaa asiakasta kaikin tavoin löytämään kotiin sopivat tuotteet. Laajassa valikoimassa onkin panostettu useiden tyylien esille tuomiseen, eri materiaaleihin ja myös eri hintakategorioihin. Pyrkimyksenä on auttaa asiakasta löytämään ne omaa persoonallisuutta esiin tuovat tuotteet. Homeroomin arvoina on tarjota helppoutta, insipaariota ja hauskuutta ostokokemuksen jokaisessa vaiheessa. Miksei huonekalujen ostaminen voisi olla miellyttävä elämys? Arvoihin kuuluvat myös asiakkaiden vapaus saada olla oma itseensä, uteliaisuus ja halu tutkia uusia asioita, luovuus sisustuksessa, avoimuus yllätyksiä kohtaan, osallisuus myös normin ulkopuolelta tuleville asioille ja ihmisille, sekä monimuotoisuus ja erilaisuuden näkeminen jännittävänä, iloisena asiana.

Homeroom panostaa myös kestävään kehitykseen ja sillä on useita erilaisia aiheeseen liittyviä sertifikaatteja. Yhteistä kaikille tuotteille sertifikaatista riippumatta on se, että ne on tarkastettava ja niiden on täytettävä kullekin sertifikaatille asetetut ehdot. Tarkoituksena on myös auttaa asiakkaita valitsemaan arvojensa mukainen verkkokauppa- ja huonekalutoimija. Homeroomilla pyritään parantamaan niin tuotteiden materiaaleja, kuljetuksia kuin pakkauksia ja auttaa asiakasta tekemään ympäristölle ja ihmisille parempia valintoja. Homeroom rohkaisee hankkimaan tuotteita, joista todella pitää ja joita tietää voivansa käyttää pitkään. Myös tuotteiden hoito-ohjeita seuraamalla voi kukin tehdä parhaansa tuotteiden pitkäikäisyyden säilyttämiseksi. Homeroom auttaa mielellään tuotteiden huoltoon ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Home Room full movie

Homeroom palvelutarjonta

Nettikaupassa tuotteet on järjestelty näkymän yläreunaan sijoitettuihin kategorioihin. Sisustustyyppien lisäksi sivustolla voi tarkastella myös tiettyjen merkkien kalusteita sekä uutuuksia. Tuotetta klikkaamalla pääse käsiksi tämän kuviin, toimitusaikaan sekä tarkempiin väri- ja materiaalitietoihin. Alas kelaamalla löytää tuotekohtaiset arvostelut sekä kyseessä olevan esineen kanssa yhteensopiviksi nähdyt ehdotukset.

Homeroomin valikoimaan kuuluvat muun muassa huonekalut kuten pöydät ja tuolit, sohvat ja sängyt, hyllyt ja tasot, sekä eteiskalusteet ja ruokailuryhmät, pienemmät kodin esineet kuten peilit ja valaisimet, sekä tekstiilit kuten Homeroom matot useissa eri materiaaleissa niin ulos, kylpyhuoneeseen, liukuesteeksi, ovelle kuin portaille, sekä verhot ja vuodevaatteet, päiväpeitteet ja koristetyynyt, keittiö- ja kattaustekstiilit ja torkkupeitot. Valikoimassa on myös paljon koriste-esineistä kynttilänjaloista ruukkuihin ja maljakkoihin kasveille ja kukille, julisteita ja tauluja, seinä- ja pöytäkelloja, sekä tapetteja. Tuotteita löytyy niinikään valtavasti myös ulkosistukseen, alkaen ulkokalusteryhmistä parvekekalusteisiin, grilleihin ja riippumattoihin sekä uima-altaalle ja puiutarhaan.

Homeroomin sivuilla on Inspiraatio -osio, josta voit tarkastella esimerkiksi erilaisia tarinoita, trendejä ja oppaita sisustukseen liittyen. Lisäksi voit tarkastella tuotevalikoimaa erilaisten sisustustyylien alta, vaihtoehtoina ovat esimerkiksi teollishenkinen tyyli, romanttinen tyyli, skandinaavinen tyyli sekä art deco -tyyli. Lisäksi voit hakea esimerkiksi kukkakuvioita, eläinkuvioita, raidallisia tai pilkullisia tuotteita. Myös esimerkiksi samettisia tai puisia tuotteita voi selata, mikäli mielessä on tietty materiaali jota kotiin tulisi saada. Erikoisuutena Homeroomilla on kätevä lisäpalvelu, jossa asiakas voi ladata inspiraatiokuvia sivustolle ja löytää sitä kautta samaa henkeä olevia tuotteita. Näitä inspiraatiokuvia voi hakea esimerkiksi netin kuvasivustoilta tai vaikka sisustuslehdistä. Ja voihan kuvia napsia vaikka muissa huonekaluliikkeissä! Kannattaa myös tarkistaa, oletko uutena asiakkaana oikeutettu alennuksiin. Isoja huonekaluostoksia tehdessä alennus voi olla melkoinen pienilläkin prosenteilla.

Homeroom palautus

Homeroomista tilatuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palautus on tehtävä 30 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta hyödyntämällä sen alkuperäistä pakkausta, jonka mukana tulee olla täytetty pakkausilmoitus. Ilmoituksen saa tulostettua kirjautumalla ensin sisään ja menemällä kohtaan Omat sivut/Tilaukseni. Palautuksesta veloitetaan yksi palautusmaksu. Homeroomin hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa MasterCard- ja Visa-kortit sekä Ellos AB:n omistama Elpy. Elpyn avulla tuotteita voi ostaa myös osamaksulla. Ensimmäistä kertaa Elpyä käytettäessä asiakkaan luottotiedot saatetaan tarkistaa maksukyvyn arvioimisen vuoksi.

Koska tuotteet saatetaan kerätä eri varastoista, voivat tilauksen eri osat saapua erillisissä paketeissa. Tilaus toimitetaan siihen osoitteeseen, joka on annettu nettisivuilla rekisteröidyn tilin osoitteeksi. Kuljettaja ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen toimitusta, ja edellytyksenä on, että tämä asuu ajokuntoisen tien varrella. Näet kassalla mitä toimitusvaihtoehtoja ja lisäpalveluita tilauksellesi tarjotaan valitsemasi tuotteen tyypin ja antamasi osoitteen perusteella. Yli 20 kg painavat paketit toimitetaan päiväsaikaan kello 8?17 kotiinkuljetuksena joko ulko-ovelle tai omakotitalon tontin rajalle. PostNord toimittaa useimmille paikkakunnille alle 20 kg painavat paketit kotiinkuljetuksena niin päivisin että iltaisin. Valittavissa olevat toimitusvaihtoehdot näytetään asiakkaalle tuotteen maksamisen yhteydessä.

Homeroom asiakaspalvelu

Homeroom yhteystiedot löydät kätevästi verkkokaupan sivustolta. Asiakaspalvelusta löydät tietoa esimerkiksi maksutapoihin, tilauksiin, toimitustapoihin, palautuksiin ja reklamaatioihin sekä alennuksiin liittyen. Asiakaspalveluun voit olla kätevästi yhteydessä puhelimitse tai verkkokaupasta löytyvän asiakaspalautelomakkeen kautta. Homeroomin verkkosivustolla on näkyvissä myös Trustpilot -palvelun kautta asiakkailta saatuja arvosteluja liittyen tuotteisiin ja asiakaskokemukseen verkkokaupassa.

Homeroom kokemuksia

Oletko ostanut uuden kalusteryhmän kotiin tai puutarhaan Homeroomista? Millainen on ollut tuotteiden laatu? Ovatko sivustolta ostetut puukalusteet kestäneet hyvin sadetta tai muita ulkoisia rasitteita? Etenkin lapsiperheissä kalusteiden jykevyys on tärkeää, koska lapset saattavat kiipeillä ja roikkua niissä.

Oletko joutunut palauttamaan jonkin sivustolta tilaamasi tuotteen? Jos, miksi? Huonekalut ovat usein sijoituksia, joiden odotetaan pysyvän käytössä useamman vuoden ajan. Tämän vuoksi etenkin niiden kohdalla on tärkeää varmistaa, että tuotteet kestävät käytössä ja näyttävät ulkoisesti miellyttäviltä. Kerro omasta kokemuksestasi jättämällä arvostelu!

Yhteystiedot

🌐 www.homeroom.fi


Kategoriat

Verkkokaupat |

Homeroom » Arvosteluja & kokemuksia 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5427

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.